Vés al contingut

FestAFA 2023 – Post festa

Aquests som nosaltres, la junta de l’AFA després de 14 hores de feina i 21.835 passos realitzats.

Aquí estem recollint, netejant i endreçant per deixar-ho tot net i polit, després de la FESTAFA.

Som 11 pares i mares de nens i nenes d’aquesta gran escola. Des de gener, ens hem reunit gairebé cada dilluns per organitzar aquesta festa, entre molts altres projectes que tenim entre mans.

Cadascú ha fet el que ha pogut aportant el seu granet de sorra. Cadascun de nosaltres ha liderat alguna tasca i n’ha proposat de noves.
Tots hem sacrificat temps que abans dedicàvem a les nostres famílies, als nostres hobbies, a la feina i a moltes coses més, amb ganes i il·lusió.

Una de les preguntes que més ens van fer durant la festa va ser: “com has pogut ficar-te en això!?”
La resposta és clara: la música, els foods-truck, els nens amb les cares pintades i els cabells de colors impossibles, les mares amb els tambors de la batucada i els pares ballant al Just Dance i al Zumba, els més petits fent-se fotos al photocall, … Aquesta és la resposta.
Per un dia ens estat una gran família, i no és fàcil quan en som 1500.

✨✨Així que un GRÀCIES va per a tots nosaltres: Mireia, Glòria, Ian, Meritxell, Josep, Raül, Fernanda, Patrícia, Fabiana, Laura i Jenny, també Toni i Hellen (a l’ombra) que, encara que no son de la junta, han estat uns voluntaris excel•lents!

💝Un altre GRÀCIES va per als 75 voluntaris que han col•laborat per què tot sortís rodat, sempre amb un somriure.

💝Un altre GRÀCIES va per a tots vosaltres, que ens heu donat suport, ens heu agraït la feina, heu gaudit i també pagat la quota de l’AFA 😁 , perquè sense això res no hagués estat possible.

❤️El GRÀCIES més sentit va sens dubte per al Fernando, el nostre heroi, que ens ha atès sempre amb un somriure pacient. Encara ens ha d’explicar com ho ha fet per estar a dos llocs alhora!

💝L’ultim GRÀCIES va per a l’equip de l’escola, per la seva disponibilitat i confiança plena en aquesta junta, de vegades una mica boja.